GUIDET RYPEJAKT HØST / GUIDAD RIPJAKT HÖST

GUIDAD RIPJAKT HÖST

Klimpfjäll Adventure tilbyr guidet rypejakt i den svenske villmarken i lun og trivelig fjellatmosfære på vår mountain lodge.  Med erfarne hunder og hundeførere er vårt mål å bygge opp lange og gode relasjoner med våre gjester. Klimpfjäll Adventure er godkjent jaktarrangør. 

        

 

Guidet rypejakt med hund, Klimpfjäll, sør i Lappland, Sverige:  Guidad rip

Ferdig oppreide senger, handduker og rengjøring ved avreise inngår alltid.

Vi skreddersyr oppholdet etter våre gjesters ønsker.  I dag har vi 3-4 dobbeltrum.  Vi baserer oppholdet på dagsturer, lodgen ligger sentralt og nære de fleste terreng vi benytter.  Våre guider tar hand om alt utstyr under turene slik at  våre gjester kan fokusere på jakten.  Rypebestanden har hatt en positiv utvikling de senere år, samtidig kan det være lokale variasjoner.  Våre guider er kjente i området og vi tilstreber alltid å tilby våre gjester gode områder. 

Vi kan normalt tilby helikoptertransport i de tilfeller det er ønskelig.  Ellers er det relativt lett adkomst til de områdene vi benytter, i dag er jaktområdene kvoterte.

Våre hundeførere har lang erfaring fra jakt og jaktprøver og vi kan tilby fuglehunder blant de fremste linjer i Skandinavia.

Reisen hit:  På høsten kommer man seg hit med bil både fra norsk og svensk side.  Alternativt kan man ta fly til Vilhelmina som ligger ca 12 mil fra vår lodge.  Fra Vilhelmina kan man enten ta buss eller vi ordner med transport.