Nyheter

Fjellpulken Xplorer 168
Da har vi mottatt Fjellpulkens ekspedisjonspulk Xplorer 168 for tester og eventyr vinteren 2015. I tillegg har vi valgt Fjellpulkens selesekk på 40 liter som et komplement til pulken. Et av våre hovedmål blir en helt spesiell fjelltopp inne i vildmarken...

Publicerad 15.12.2014 Skriv ut artikeln Bookmark and Share

Reporter :  admin
Source : 


 • Exped sin sovepose ultralight 700L er en dunpose med komfort temperatur på 0 grader Celcius. Vår første test ble gjennomført i noen dager med utetemperaturer på +- komfort temperatur. I testen lå vi på liggeunderlaget Exped Downmat lite 5LW som fungerer ned til -12 grader Celcius. Det er sjelden soveposer holder oppgitte temperaturer, men denne kan man ligge i et godt stykke under komfort temperatur. En varm sovepose med høy komfort. Vi har ikke testet hvor sterkt materialet er mot rift, men ingen skader under testen. Ekstrem lett pose. Veil pris er SEK 6.000,- inkl mva. Liggeunderlaget er av bred type og fungerer helt ok, tar litt tid å pumpe opp. Vi testet også Exped telt og ryggsekk. Det man skal være litt obs på er at disse artiklene kanskje ikke er utviklet for skandinaviske forhold. Mange nye interessandte detaljer, men det enkle er ofte det beste under litt ekstreme forhold.
 • En ny generasjon turkjøkken med imponerende produktdesign. Førsteinntrykket er positivt, kvaliteten og enkelheten imponerer. Du rekker knappt å tenne på "flymotoren" før vannet koker. Vår første test ble gjennomført noen dager i vildmarken hvor utetemperaturen lå rundt 0 grader Celcius. Dette er et gass turkjøkken og bruken beregnes for perioden vår til sen høst. Kjøp gjerne med støtte for å montere under gassbeholderen. Klimpfjäll Adventure anbefaler Optimus Electra FE. Kommende vinter tester vi Optimus for vinterbruk.
 • Et magisk skue i fjellet når flokken kommer ut av tåka
 • Gaemo Lodge
  05.09.2014
  Klimpfjäll Adventure guider for Gaemo Lodge
 • Jaktarrangør
  25.08.2014
  Klimpfjäll Adventure har fått godkjenning som jaktarrangør i Västerbotten.
 • x